Επίσημη Πιστοποίηση Επαγγελματιών Κρεοπωλών

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 300 ώρες θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης.

Οι ενότητες που θα διδαχτούν οι υποψήφιοι είναι:

  • Νομοθεσία που οδηγεί σε αναγνωρισμένο πτυχίο κρεοπώλη,
  • Οργάνωση κρεοπωλείου και το κρέας ως τρόφιμο,
  • Κοπή κρέατος, παραγωγή παρασκευασμάτων και παραδοσιακών προϊόντων κρέατος,
  • Εξοπλισμός σύγχρονων σφαγείων και κρεοπωλείων,
  • Σύστημα διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων (HAACP CA – ISO 22000 – 05),
  • Παράγοντες αλλοίωσης κρέατος,
  • Ανατομία θηλαστικών,
  • Τεμαχισμός ζώων,
  • Μέθοδοι συντήρησης,
  • Αλλαντοποιία
  • Γενική ζωοτεχνία.

Related projects